top of page

HPE Ambassador – invite-only community

HPE-teamets egen Flemming Ossian har i mange år været en del af det internationale program: HPE Ambassador. Det er et globalt netværk for HPE-eksperter, og man kan kun deltage ved at blive inviteret.


Der er ca. 250 mennesker på verdensplan, der bliver inviteret til at deltage i programmet, hvor man får indsigt i HPE’s Roadmap, fremtidige tiltag og produktportefølje … (desværre er han under NDA … vi andre er lige så nysgerrige). Det er også en chance for at give konstruktive tilbagemeldinger til HPE og have indflydelse på nutidens og fremtidens produktportefølje og flere andre dele af HPE’s forretning.


Over det næste stykke tid vil Ossian bruge sine aftener på at deltage virtuelt i træninger, sessioner og feedback-møder. Her mødes han med ligesindede fra alle verdenshjørnerne.


Hos HPE-teamet i Arrow, er vi stolte af vores kollega, og vi glæder os til at høre om oplevelserne til HPE Ambassador-programmet.


Flemming Ossian ser frem til at mødes med andre, der har samme interesser, og også til at få chancen for at tale med HPE’s ledelse og eksperter. Dette er en spændende mulighed for ham.


Comments


bottom of page